Pieter from Belgium

PIETER´S  AIM  IN  POLAND

PIETER´S AIM IS TO GO TO THE WONDERFUL TOWN POZNAN. HE HAS GOT A LOT OF SNOW FLAKES MADE OF PAPER. BECAUSE THIS YEAR THERE IS NOT A LOT OF SNOW THE CHILDREN OF THE POLISH SCHOOL COULD DECORATE THEIR SCHOOL WITH THIS SNOW FLAKES.

THAN PIETER SHELL GO AND VISIT THE WONDERFUL MARKET WITH THE BEAUTIFUL OLD BUILDINGS. MAY BE HE CAN TAKE AAFOTO OF THE TWO GOATS ON THE  TOWER OF THE TOWNHALL.

PIETER´S  AUFGABE IN  POLEN

PIETER´S ZIEL IST DIE WUNDERVOLLE STADT POZNAN. ER NIMMT VIELE SCHNEEFLOCKEN AUS PAPIER MIT. DA ES IN DIESEM JAHR NOCH NICHT SO VIEL GESCHNEIT HAT, KÖNNEN DIE KINDER DER POLNISCHEN SCHULE IHR SCHULHAUS DAMIT SCHMÜCKEN. DANN SOLL PIETER DEN WUNDERSCHÖNEN ALTEN MARKTPLATZ VON POZNAN MIT SEINEN SCHÖNEN ALTEN GEBÄUDEN BESUCHEN:

VIELLEICHT KANN ER EIN FOTO VON DEN ZWEI ZIEGENBÖCKEN MACHEN.